Wat je nodig hebt voor je tuin in de zomer

Wat je nodig hebt voor je tuin in de zomer

26 september 2022 0 Door Swen

 

Veel mensen besteden veel tijd aan het inrichten van hun huis. Alles moet kloppen, elk fotolijstje moet recht staan. Daarnaast moet er mee gegaan worden met alle laatste trends die in de VTwonen gezien zijn. Prima, maar vaak vergeten die mensen één heel belangrijk element van hun woonomgeving; de tuin. De tuin is minstens zo belangrijk en eigenlijk zelfs nog belangrijker op het moment dat de zomer is aangebroken. Daarom willen we je een beetje helpen met de tuin, gewoon omdat veel mensen hier niet aan denken. Ook jij verdient een tuin waar je heerlijk in kunt vertoeven wanneer het zonnetje op je bol schijnt. Dus, ben je klaar om voor een tuin te zorgen waar dit mogelijk is? Een tuin te creëren waar je nooit meer weg wil? Mooi, dan gaan we aan de slag!

Zitplek

Wat is nu een tuin zonder zitplek? Precies, helemaal niets. Dan had je net zo goed een voetbalveld kunnen aanleggen en ook dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je wil lekker kunnen zitten in je tuin, of dit nu met een drankje is of met een goed boek. In je eentje, met familie, met vrienden; wie dan ook. Je wil in ieder geval een plek kunnen bieden waar je kunt zitten. Onze voorkeur, en hopelijk die van jou ook als je een beetje gebruikmaakt van je gezonde verstand, gaat uit naar loungesets. Hier kun je heerlijk op chillen, in elke situatie. Je kunt natuurlijk ook nog een eettafel en/of ligbedden toevoegen aan je tuin als je hier de ruimte en het budget voor hebt. 

Schaduw

Dan ons volgende belangrijke punt; schaduw. Je wil in je tuin de mogelijkheid hebben om schaduw te creëren als je dit wenst. Een parasol en een parasolvoet is hier dan een goede optie voor. Je kunt deze dan neerzetten bij je eettafel, een zeil spannen over je loungeset voor enige schaduw daar en de ligbedden gewoon lekker in het zonnetje laten staan. 

Barbecue

Wat is nu een zomertuin zonder barbecue? Helemaal niets. Net zoals een zitplek niet mag ontbreken, geldt dit ook voor een barbecue. Je moet in de zomer simpelweg de mogelijkheid hebben om wat lekkere groenten te grillen of een lap vlees op de barbecue te gooien. Heb je dit niet, dan snijd je jezelf echt in de vingers.